Selasa, 06 Mei 2014

Soimah - Ning Nong Ning Gung

Gratis Download Lagu Mp3 Ning Nong Ning Gung - Soimah Lagu Terbaru Full album 2014 FREE Lyrics

Nama Lagu : Ning Nong Ning Gung
Artis : Soimah
Album : Soimah - By Sokyes.Com
DurasiNya : 00:03:44
UkuraNya : 3.43 MB

Link Download : Download Soimah - Ning Nong Ning Gung.mp3

Lirik lagu Soimah - Ning Nong Ning Gung
Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane wis jaman edah
Yen ra edan ra keduman
Jaman kemajuan ning lali malu berani
inggah-inggih inggah-inggih jebul ra kepanggih
iya-iyo iya-iyo mung waton suloyo
sluman-slumun lakehane wis mesti ra cetho
ingah-ingih wani omong yen wonge ra ono
plilak-plilik plilak-plilik isini curigo
glenak-glenik glenak-glenik yen tanggane mulyo
ubyang-ubyung gaweane ngrasani wong liyo
imbas-imbis dijak maju kok malah krewo-krewo
pengine mulyo ning podo wegah rekoso
Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane wis jaman edan
Yen ra edan ra keduman
Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane dudu jaman perang
Ning kok isih do grejegan
~{}~
Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Dudu kebon dudu ratan
Dijak ngulon malah ngetan
Jaman kemajuan ning lali malu berani
inggah-inggih inggah-inggih jebul ra kepanggih
iya-iyo iya-iyo mung waton suloyo
sluman-slumun lakehane wis mesti ra cetho
ingah-ingih wani omong yen wonge ra ono
plilak-plilik plilak-plilik isini curigo
glenak-glenik glenak-glenik yen tanggane mulyo
ubyang-ubyung gaweane ngrasani wong liyo
imbas-imbis dijak maju kok malah krewo-krewo
pengine mulyo ning podo wegah rekoso
Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane dudu jaman perang
Ning kok isih do grejegan
Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Dudu kebon dudu ratan
Dijak ngulon malah ngetan
Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Ning nong ning gung Pak Bayan
Iwak kebo iwak jaran
Ning nong ning gung Pak Bayan
uwong urip kok dewe’an
Ning nong ning gung Pak Bayan
jamane wong jaman edan

0 comments:

Poskan Komentar

◄ Posting Baru Posting Lama ►
 

Pengikut

Copyright © 2015. koleksi lagu mp3 - All Rights Reserved Template by Bamz