Sabtu, 26 Maret 2011

Dalang Poer - Kudu Misuh

Cobo to gagasen lelakon ku iki
Ra ono senenge, susah seng tak temoni
Ngolah ngaleh gawean, kabeh ra nate ngunduh
Dino-dino isine mong kudu misoh

Emboh

Nyobo nggarap sawah tinggalane wong tuaku
Gumunku saben tandur, rego rabuk-e dhuwur
bareng dipo panen, rego gabahe medun
kabeh modal utangan, ora biso kesaur

ajur

Sawah tak dol murah, aku nyicil angkodes
lagi nyoper seminggu, rego bensine ngentes
tarip tak undakne penumpang nggrundel ae
kerep telat oli, rusak ring sak metal-e

ho..kere

montor ngangkrak neng bengkel rabiso ogel-ogel
rasane uripku mung kari tengel-tengel
Nyepi nang kuburan,golek tebusan togel
Nomer ngeblong terus aku tambah dedel duel

ho..gathel

kabeh dalan wes buntu, aku nekad bandar dadu
durung ono seng wudu, keamanan wes njaluk sangu
ono oknum tentara, ono oknum polisi
buka’an wingi-wingi, wes kerep tak amplopi
bareng prei ra nyangoni, aku diseret nyang bui
di ganjar telung sasi, misoh sak njero ning ati

Jancok

Jangkrik


Download mp3 Dalang_Poer_-_Kudu_Misuh

0 comments:

Poskan Komentar

◄ Posting Baru Posting Lama ►
 

Pengikut

Copyright © 2015. koleksi lagu mp3 - All Rights Reserved Template by Bamz